Spalatorie covoare Baia Mare - Cum spalam covoarele

Cum spalam covoarele

Curatatorie covoare Baia Mare, cu experiență de peste 10 ani în activitatea curățării covoarelor. Ne-am confruntat cu o serie de tipuri de covoare, pete persistente, care sunt înlăturate doar cu soluții speciale pentru pete.

Folosim cele mai performante utilaje. Pozele vorbesc de la sine. Desprăfuire cu bătător automat, lamele care vibrează și elimină praful din covoare. Covorul se introduce pe bandă și va fi parcursă de 6 perii rotative pe toată lățimea.

Nu se introduce covorul în apă cu detergent diluat ci detergentul este pulverizat pe toată lățimea covorului înainte de a intra la perii, unde un jet de apă generos amplifică procesul de spălare.

La ieșire, covorul este presat, mai exact precentrifugat, astfel că centrifugarea este mult ușurată și covorul nu este deformat.

După centrifugare în cilindru, covorul este pus la uscat pe bară, în interior, unde folosim ventilatoare și dezumidificatoare profesionale de mare putere.

Abundența detergentului ne obligă uneori să folosim neutralizator care se injectează în apa folosită la limpezire, care desigur, dă și covorului o prospețime.

Un aspect important este abundența apei chiar la trecerea periilor pe suprafața covorului, moment în care se amestecă și cu detergentul pulverizat în faza anterioară. În de mic copil, când spălam covorul pe platforma din fața garajului, regula pe care o știam este să “mustească covorul de apă” înainte de a împrăștia detergent și apoi puneam “peria de rădăcini” în acțiune. Utilajul profesional din imagine este conceput de ingineri care au primit de-alungul timpului multe sugestii de la cei care au curățătorii de covoare.

Cum spalam covoarele in Baia Mare

Presarea covoarelor imediat la ieșirea de pe bandă are rolul de a elimina o parte substanțială de apă, astfel că centrifugarea este mult ușurată, în special în cazul covoarelor de lână, sau cele de tip “Shaggy” care au tendința de a absorbi o cantitate mare de apă.

Spalatoria de covoare in Baia Mare

Curatatorie covoare Baia Mare vă oferă garanția unui serviciu bine efectuat, cu rezultate maxime, la un preț corect.